Op zoek naar cao da serra de aires?

cao da serra de aires
Cão da Serra de Aires.
Het haar is gelijkmatig over het lichaam verdeeld. De Cão da Serra de Aires heeft geen ondervacht. De toegestane kleuren zijn: zwart, kastanjebruin, bruin, geel, rossig, grijs of wolfsgrauw. De Cão da Serra de Aires heeft een schofthoogte tussen de 40 cm en 55 cm.
sigaretten
Cão da Serra de Aires Portugese herder Hondencentrum.
Foto s Cão da Serra de Aires Portugese herder. Land van oorsprong: Portugal. Algemeen voorkomen: De Cao da Serra de Aires ook wel Portugese Schaapshond genaamd lijkt erg veel op de Pyrenese en Catalaanse Herdershonden en het is bekend dat hij is gekruist met de Franse Briard.
naambordjes
Cão da Serra de Aires Vereniging Portugese Rashonden NL.
Dit gemakkelijke ras is zeer gehoorzaam, kan goed met kinderen en andere honden omgaan en is niet van plan te happen of te bijten zonder reden. Barbado da Terceira. Cão da Serra de Aires. Cao de Castro Laboreiro. Cão da Serra da Estrela.
makelaars
Cão da Serra de Aires informatie over de Cão da Serra de Aires Royal Canin.
De Cão da Serra de Aires lijkt veel op de Pyreneese Herder, waardoor het waarschijnlijk lijkt dat een tak van dit ras al eerder bestond, en dat fokkers hebben geprobeerd het te verbeteren door het met een Briard te kruisen.
Dokter
Cao da Serra de Aires rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Cao da Serra de Aires is een van de oudste veedrijverrassen van het Iberisch Schiereiland. Hoewel het ras al eeuwenlang, wijdverbreid voorkomt in het zuidelijk deel van Portugal, zijn er vermoedens dat rond de eeuwwisseling vermenging heeft plaatsgevonden met de Briard.
Cão da Serra de Aires Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder. Zie de categorie Cao de Serra de Aires van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.
Cao Da Serra De Aires GEKop hondenrassen encyclopedie.
Puppys en herplaatsingen. Fotos en videos. Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Cao Da Serra De Aires. Cao Da Serra De Aires. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk.
Cão da Serra de Aires of Portugese herder Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Cão da Serra de Aires of Portugese herder. De Cão da Serra de Aires of Portugese herder is een ras dat hoort bij de herdershonden en veedrijvers.
Cao da Serra de Aires.
Het komt buiten het land van herkomst nauwelijks voor. Deze sobere en geharde honden hebben een enigszins onafhankelijke aard en zijn zeer volhardend. De Cao da Serra de Aires staat verder bekend om zijn levendigheid, grote activiteit, intelligentie en werkwilligheid.
www.cao-da-serra-de-aires.nl.
Qua uiterlijk heeft de Aires veel weg van de schapendoes en de Owczarek Nizinny. De Co da Serra de Aires is erg werkwillig en trouw, leert snel en is erg levendig. Door zijn aapachtige hoofd wordt hij door de bevolking aaphond" genoemd.
Cao da Serra de Aires De Nieuwe Hond.
Als deze hond een consequente opvoeding heeft gehad leert hij relatief snel en gemakkelijk. De vacht van de Cao da Serra de Aires moet niet al te vaak geborsteld worden. Stop honden van dit ras zo weinig mogelijk in bad.

Contacteer ons