Meer resultaten voor duitse hondenrassen

duitse hondenrassen
Duitse Herdershond zeer populair hondenras Dierennieuws.nl.
Home honden hondenrassen Duitse herder. januari 12, 2018 januari 17, 2018 dierennieuws 0 reacties. De Duitse Herdershond ook wel Duitse Herdershond, German Shepherd of Elzasser wolfshond/Alsatian Wolf Dog genoemd behoort tot de top 10 van meest populaire hondenrassen in Nederland en België en is waarschijnlijk een van s werelds meest erkende hondenrassen.
sigaret
Bekijk alle hondenrassen Pedigree.
Bekijk hieronder een overzicht van hondenrassen met elk hun eigen grootte en karaktereigenschappen. Of maak links een voorselectie in de zoekmachine, bijvoorbeeld door te kiezen klein, middelgroot of groot, en kijk vervolgens welk hondenras voor jou geschikt is. American Staffordshire Bullterriër. Amerikaanse Cocker Spaniël. Australische Cattle Dog. Australische Silky Terriër. Australische Stumpy Tail Cattle Hond. Basset fauve de Bretagne. Berghond van de Maremmen. Bouvier des Flandres. Cavalier King Charles Spaniël. Chesapeake Bay Retriever. Curly Coated Retriever. Dandie Dinmont Terriër. Duitse Staande Hond Draadhaar.
koelkast
Hondenras in het Duits vertaald uit het Nederlands.
Home Woordenboeken Nederlands/Duits Vertaal hondenras. Vertaal hondenras van Nederlands naar Duits. Nederlands naar Duits: Meer gegevens. Uitgebreide vertaling voor hondenras Nederlands in het Duits. hondenras het zelfstandig naamwoord. Hunderasse die zelfstandig naamwoord. Vertaal Matrix voor hondenras.: Verwante woorden van hondenras.:
naambord
licg.nl Duitse Herder.
De Duitse Herdershond of kortweg Duitse Herder is van oorsprong gefokt als schaapherdershond, om vee te hoeden en bewaken. Tegenwoordig wordt de Duitse Herder voor allerlei taken ingezet: als huishond, maar daarnaast als werkhond bij politie, douane en leger en ook wel als blindengeleidehond, reddingshond en hulphond.
makelaar amsterdam
Extra aandacht voor Duitse hondenrassen op Winner Show Nederlandse Vereniging LANGHAAR.
Extra aandacht voor Duitse hondenrassen op Winner Show. De Raad van Beheer en de Duitse Kennelclub VDH trekken gezamenlijk op met de World Dog Shows die zij organiseren VDH de WDS 2017 in Leipzig, de Raad van Beheer de WDS 2018 in Amsterdam.
magnum
Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Onderstaand een uitgebreid overzicht van alle hondenrassen. Heb je aanvullingen, vragen of opmerkingen bezoek dan ons forum. Op het hondenforum kun je vragen stellen, opmerkingen plaatsen en informatie toevoegen welke wij dan weer kunnen opnemen in de ras omschrijving.
Duitse dog Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Duitse dog is een hond die hoort bij de dogachtigen. Het is een kalme maar ook erg lieve hond, de Duitse dog is erg op zijn baas gericht.
Duitse jacht terriër Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Duitse jacht terriër. De Duitse jachtterriër is een hond die hoort bij de terriers. Het is een hond die gemiddeld 12 jaar oud wordt en ze wegen tussen de 7 en de 10 kg.
Duitse brak Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Duitse brak hoort bij de dashonden en lopende honden. Het is een hond die gemiddeld 12 jaar oud wordt en ongeveer 15 kg weegt. De hond is erg lief voor kinderen en kan ook goed overweg met andere honden.
Hondenrassen Alle hondenrassen.
Tibetaanse hondenrassen De Tibetaanse terriër is makkelijk in opvoeding, houdt van rennen en verkennen en heeft dagelijkse beweging nodig in een veilige omgeving. Zijn beweging kan hij ook halen uit een middellange wandeling aan de riem of ravotten in de tuin.
Lijst van hondenrassen Wikikids.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Dit is een lijst van hondenrassen. American Indian Dog. American Staffordshire Terrier. Australian Cattle Dog. Basset Artesien Normand. Basset Blue de Gascogne. Basset Fauve de Bretagne. Berghond van de Maremmen en de Abruzzen. Ca de Bou. Cane Corso Italiano. Cao da Serra de Aires. Cao Serra Da Estrela. Cavalier King Charles Spaniel. Chesapeake Bay Retriever. Chien Courant du Jura. Coton de Tulear. Curly Coated Retriever. Dandie Dinmont Terriër. Duitse Staande Hond, Draadhaar.

Contacteer ons