Op zoek naar grote langharige hond?

grote langharige hond
Rassen Honden Hondenrassen.
Het zijn erg grote honden en ze hebben een pittige uitstraling. Veel mensen zijn bang als zij dit ras zien lopen, maar het zijn honden die goed met andere honden en kinderen. De Alaska Malamute is een hond voor je als je zelf ook veel van bewegen houdt.
hond
Bekijk alle hondenrassen Pedigree.
Reset Zoek honden. Bekijk alle hondenrassen. Niet alleen de grootte van hondenrassen zorgt dat honden er in alle soorten en maten zijn, ook in hun karakters zijn er grote verschillen. Daarom kan het kiezen van de juiste hond een moeilijke beslissing zijn.
makelaar amsterdam
Bekijk alle middelgrote hondenrassen Pedigree.
Een nieuwe puppy of hond in gedachten? Een puppy kiezen. Welke hond past bij mij? Een puppy of hond adopteren. Een geschikt hondenras kiezen. Wat we doen. 2018 Mars, Incorporated, All Rights Reserved. /Pedigree Trademark of Mars, Incorporated and its affiliates.
hulst zeeuws vlaanderen
Sectie Herdershonden Rassen Honden Hondenrassen.
De Briard is een langharige franse herdershond met een harmonisch bouw, prachtig gangwerk en zeer intelligent. Geschikt als familie hond en kindervriend, waakzaam en graag bereid om met zijn baas te werken. Cão da Serra de Aires of Portugese herder.
indesit vaatwasser
44 Grote Hondenrassen Overzicht Hondenfun.nl.
Dat kan ook beide, want hij is sterk, intelligent, en vriendelijk. Zoals elke hond die leeft in een gezin is goede socialisatie essentieel bij een Doberman. Ditzelfde geldt voor kleine hondenrassen, maar als het fout gaat is de schade bij een grote hond vele malen groter!
difrax fles
Puzzelwoordenboek langharige hond.
Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Vrouw, Voetbal of Frugivoor. Ook in de database. Langharige Engelse hond 1. Langharige herdershond 1. Langharige hond 14. Langharige jachthond 3. Langharige schotse herdershond 1.
Hondenrassen Alle hondenrassen.
Hij wilde een sterke werkhond fokken die allerlei taken aankon, maar in de eerste plaats wilde hij een hond die. Molosser Geschiedenis: De Dogo argentino is oorspronkelijk een jachthond, maar hij is ook een goede gezinshond, mits met strenge, liefdevolle hand opgevoed. Antonio Nores Martinez begon in 1928 met het opstellen van een eerste rasstandaard. Molosser Geschiedenis: Reeds 4000 jaar geleden hadden de Assyriërs grote, kort behaarde vechthonden, die men als voorouders van de Duitse dog, de Engelse buldog, de mastiff en de Bordeauxdog mag aanzien. Dat deze honden van de langharige Tibetaanse dog afst.
Lijst van hondenrassen Wikipedia.
Subsectie Grote lopende honden bewerken. Black and tan coonhound. Bloedhond of Sint-Hubertushond. Français blanc et noir. Français blanc et orange. Grand Anglo-Français blanc et noir. Grand Anglo-Français blanc et orange. Grand Anglo-Français tricolore. Grand bleu de Gascogne. Grand Gascon Saintongeois. Grand griffon vendéen. Subsectie Middenslag lopende honden bewerken. Anglo-Français de petit vénerie. Bosanski ostrodlaki gonic barak. Brandlbracke of Oostenrijkse gladharige brak. Briquet griffon vendéen. Crnogorski planinski gonic. Griffon bleu de Gascogne. Griffon fauve de Bretagne. Istarski kratkodlaki gonic. Istarski ostrodlaki gonic. Petit bleu de Gascogne. Petit Gascon saintongeois. Srpski trobojni gonic. Zwitserse lopende hond.

Contacteer ons