Zoeken naar griffon boulet

griffon boulet
Griffon Boulet Rassen Hondenplaza.
Het ras werd rond 1880 door Boulet verbeterd door kruisingen met onder andere brakken, Poedels en herdershonden. De Griffon Boulet is voor de jacht geschapen, door zijn lenige geest is hij voor velerlei terreinen bruikbaar, hij heeft een goede neus.
sigaret
Griffon Boulet informatie over de Griffon Boulet Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Griffon Boulet fokker of kennel. Heb je al een Griffon Boulet pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
YT
Honden.net Griffon Boulet.
De Griffon Boulet is in 1872 ontstaan toen een Franse liefhebber ging fokken met een langharige herdershond, een poedel en een Griffon des Dunes. De pups die hieruit ontstonden kregen de naam van deze fokker, genaamd Boulet. De Griffon Boulet is voor de jacht geschapen, door zijn lenige geest is hij voor velerlei terreinen bruikbaar, hij heeft een goede neus.
makelaardij groningen
Griffon Boulet Hondencentrum.
Het ras werd rond 1880 door Boulet verbeterd door kruisingen met onder andere brakken, Poedels en herdershonden. De Griffon Boulet is voor de jacht geschapen, door zijn lenige geest is hij voor velerlei terreinen bruikbaar, hij heeft een goede neus.
wasmachines
Hondenencyclopedie.be: Griffon Boulet.
De Griffon Boulet komt uit Frankrijk. De Griffon Boulet is vernoemd naar een koopman die in 1872 besloot het Griffonras te herstellen. Zijn naam was Emanuelle Boulet. De Griffon Boulet weegt ongeveer tussen de 23 en 27 kg. De schouderhoogte van dit Franse ras ligt tussen de 50 en 60 cm.
dartpijlen 23 gram
Griffon Boulet Wikipedia.
Bracco italiano Braque d'Auvergne' Braque de l'Ariège' Braque du Bourbonnais Braque Dupuy Braque français Braque Saint-Germain eský fousek Drentsche patrijshond Duitse staande hond draadhaar korthaar langhaar stekelhaar Engelse setter Épagneul bleu de Picardie Épagneul breton Épagneul de Pont-Audemer Épagneul français Épagneul picard Gammel Dansk hønsehund Gordon setter Griffon Boulet Griffon Korthals Grote Münsterländer Ierse setter Kleine Münsterländer Perdigueiro de Burgos Perdigueiro português Poedelpointer Pointer Slovenský hrubosrstý stava Spinone italiano Stabij Vizsla Weimarse staande hond.
Griffon boulet definitie Encyclo.
De Griffon Boulet is een hondenras dat afkomstig is uit Frankrijk. Het ras wordt gebruikt als jachthond, maar de meningen lopen uiteen over zijn geschiktheid daarvoor. Daarnaast is het dier in gebruik als gezelschapshond. Het ras is verwant aan de Franse poedel.

Contacteer ons