Resultaten voor grote hondenrassen langharig

grote hondenrassen langharig
Rassen Honden Hondenrassen.
Het zijn erg grote honden en ze hebben een pittige uitstraling. Veel mensen zijn bang als zij dit ras zien lopen, maar het zijn honden die goed met andere honden en kinderen. De Alaska Malamute is een hond voor je als je zelf ook veel van bewegen houdt. Het is een geschikte hond die overal mee naar toe wil zodat hij zijn energie kwijt kan. Je kunt samen gaan hardlopen of samen een eind gaan fietsen. De hond is geschikt. Het ras Alpenländische Dachsbracke is gefokt in Oostenrijk, ze jagen voornamelijk op wilde zwijnen en op hazen. Ze kunnen echter ook op vossen gaan jagen. Dit ras wordt gezien als een robuuste gebruikshond. De honden worden als drijvende of als. De Amerikaanse foxhound is een hond die hoort bij de lopende honden. Het zijn gepassioneerde jachthonden, ze jagen graag op de vos, maar ze kunnen ook in meutes jagen op andere dieren. De reuen zijn gemiddeld 64 cm groot en de teefjes zijn wat. Hond en gezondheid. Opvoeding en gedrag. Herdershonden en veedrijvers. Pinschers en schnauzers. Keeshonden en oertypen. Lopende honden en zweethonden. Retrievers en Waterhonden. Hondenrassen.nl alle rechten voorbehouden. Toggle navigation Hondenrassen nl.
sigaretten
44 Grote Hondenrassen Overzicht Hondenfun.nl.
Dat kan ook beide, want hij is sterk, intelligent, en vriendelijk. Zoals elke hond die leeft in een gezin is goede socialisatie essentieel bij een Doberman. Ditzelfde geldt voor kleine hondenrassen, maar als het fout gaat is de schade bij een grote hond vele malen groter!
Bauknecht
Hondenrassen Alle hondenrassen.
Tibetaanse hondenrassen De Tibetaanse terriër is makkelijk in opvoeding, houdt van rennen en verkennen en heeft dagelijkse beweging nodig in een veilige omgeving. Zijn beweging kan hij ook halen uit een middellange wandeling aan de riem of ravotten in de tuin. Hoewel hij g. Continentale Dwergspaniel Het enige verschil tussen het vlinderhondje en het minder vaak geziene nachtvlinderhondje is de vorm van de oren. Het vlinderhondje heeft grote staande oren, die aan een vlinder papillon doen denken. De eveneens grote oren van het nachtvlinderho. Rasgroep 10: Windhonden. Langharige windhonden De Afghaanse windhond is een hondenras uit de groep van windhonden. Hij werd gebruikt om op wild te jagen, maar is tegenwoordig ook familie en waakhond en soms wel schapenhoeder. Rond 1900 kwamen de eerste Afghaanse windhonden naar Europa, en werden. Kortharige windhonden De azawakh is een hondenras dat afkomstig is uit Afrika, met name Mali. Het is een jachthond zichtjager op groot en klein wild. Uiterlijk: Een volwassen reu heeft een schouderhoogte van 64 tot 72 centimeter, een volwassen teef blijft iets klein. Langharige windhonden Barzoi of borzoi van het Russisch borzoj is een oud Russisch hondenras, behorende tot de windhonden. Hij is hoogbenig en langharig.
dartpijlen 23 gram
Sectie Herdershonden Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Onderstaand een uitgebreid overzicht van alle hondenrassen. Heb je aanvullingen, vragen of opmerkingen bezoek dan ons forum. Op het hondenforum kun je vragen stellen, opmerkingen plaatsen en informatie toevoegen welke wij dan weer kunnen opnemen in de ras omschrijving. alle rassen in deze groep. Australian shepherd of Australische herder. Berghond van de Maremmen en Abruzzen of Maremma. Cão da Serra de Aires of Portugese herder. Ca de bestiar of Majorcaanse herder. Gos d'Atura' of Catalaanse herder. Hrvatski ovcar of Kroatische herder. Old English sheepdog of Bobtail. Polski owczarek nizinny of Poolse laaglandherder. Polski owczarek podhalanski of Tatrahond. Shetlandsheepdog of Sheltie. Slovenský cuvac of Cuvac. Zwitserse witte herder. Rasgroep 1: Herdershonden en veedrijvers. Rasgroep 2: Pinschers en schnauzers, molossers, berg en sennenhonden. Sectie Pinschers en schnauzers. Sectie Molossers en berghonden. Subsectie Type mastiff. Subsectie Type berghond. Rasgroep 3: Terriërs. Sectie Grote en middenslagterriërs.
manchetknopen
Bekijk alle grote hondenrassen Pedigree.
Reset Zoek honden. Bekijk alle grote hondenrassen. Als het om grootte gaat, spannen deze rassen echt de kroon. Grote honden zijn echter niet voor iedereen even geschikt. Ze vragen namelijk in alle opzichten nét wat meer van hun baasje Niet alleen meer ruimte in huis en in de auto, maar ook meer eten én meer kracht om ze in bedwang te houden.
Hondenrassen groot Hondencentrum.
Groot 169 hondenrassen. Anglo-Français de petit vénerie. Bosanski ostrodlaki gonic barak. Braque du Bourbonnais. Braque Français type Gascogne. Braque Français type Pyrénées. Briquet griffon vendéen. Ca de bou Majorcaanse mastiff. Cão de Castro Laboreiro. Cão de fila de São Miguel. Catahoula Leopard Dog. Crnogorski planinski gonic Montenegrin Mountain Hound. Duitse staande hond draadhaar. Duitse staande hond langhaar. Duitse staande hond stekelhaar. Epagneul bleu de Picardie. Epagneul de Pont-Audemer. Erdélyi kopó Transsylvanische brak. Finse lappenhond Lapinkoira. Gammel Dansk Hønsehund. Griffon bleu de Gascogne. Grote Zwitserse sennenhond.
Bekijk alle hondenrassen Pedigree.
Reset Zoek honden. Bekijk alle hondenrassen. Niet alleen de grootte van hondenrassen zorgt dat honden er in alle soorten en maten zijn, ook in hun karakters zijn er grote verschillen. Daarom kan het kiezen van de juiste hond een moeilijke beslissing zijn.
De 10 Grootste Honden rassen Alletop10lijstjes.
Controleer even in de volgende lijst of dit kleine beestje niet uitgroeit tot een gigantische hond De volgende hondenrassen staan bekend als de grootste die er zijn.: Deze grote van origine Japanse hond is voor het eerst gefokt in de jaren 1600.

Contacteer ons