Zoeken naar drentse patrijshond

drentse patrijshond
Drentsche Patrijs Rassen Hondenplaza.
Populaire hondenrassen: Husky Border Collie Boerboel Shih Tzu Shi Tzu Chow Chow Boxer Jack Russel Cocker Spaniel Boomer Boomers Amerikaanse Bulldog Sharpei Tibetaanse Terrier Keeshondje Cairn Terrier Lhasa Apso Boomer Pup Bouvier Schnauzer Drentse Patrijs Boomer Hond Vlinderhondje Boomer Hondje Duitse Staande Spaanse Waterhond Basenji Markiesje Portugese Waterhond Boxer Hond Whippet Chinese Naakthond Beauceron Dwergschnauzer Dwergkeeshond West Highland White Terrier Jack Russel Terrier Grote Zwitserse Sennenhond Entlebucher Sennenhond American Bulldog Ijslandse Hond Duitse Staande Korthaar Mini Bull Terrier Japanse Spits Galgo. Home Rassen Drentsche Patrijs. De Drentsche Patrijshond, ook wel in de volksmond Drent genoemd, is een hond die als staande jachthond bekend staat.
sigaret
De Drentsche Patrijshond.
De Drentsche Patrijshond ook wel liefdevol Drent genoemd is een voorstaande jachthond.Dit wil zeggen dat hij het wild aanwijst met zijn neus.Het is een uitstekende jachthond en kan goed apporteren.Een hond die jaagt onder het geweer, dit wilt zeggen dat hij in de buurt van de jager blijft.
siemens wasmachine
Drentsche Patrijshond Van Selihof, Drentsche PatrijshondenkennelVan Selihof, Drentsche Patrijshondenkennel.
Vandaar voldoet elk nest van Selihof aan alle foknormen en aanbevelingen van de Vereniging De Drentsche Patrijshond. De onafhankelijke toetsing van de ouderdieren aan deze normen vindt plaats door de rasvereniging, voordat een combinatie tot stand komt.Hiervan kunnen wij U een schriftelijk bewijs overleggen!
naambordjes
Drentsche Patrijs Jarak is beste hond van Nederland YouTube.
Craig Koshyk 7348, views. Hondenras Drentsche" Patrijshond" Duration: 300. Olaf G 12709, views. Drentse hond mag naar Amerika Duration: 212. RTV Drenthe 5427, views. Klein kind laat de hond uit, maar vindt waterplassen ook erg interessant Duration: 104. Dirk Hornstra 132244, views.
makelaar amsterdam
Drentsche Patrijshond Kennel Van RubensdaelVan Rubensdael Drentsche Patrijshonden Kennel Drentsche Patrijshond, kennel, jachthond, fokker.
Welkom bij Van Rubensdael. Helemaal gewijd aan de Drentsche Patrijshond! De Drentsche Patrijshond is een oer Nederlands ras. Zij is gefokt op drie specifieke eigenschappen.: als bewaker van het erf. Het resultaat is veelzijdige zachtaardige hond die van werken houdt.
martens
Drentsche Patrijshonden Club Nederland DPHCN.
Rasexamen tot keurmeester Drentsche Patrijshond geplaatst 16 okt 2017 door DPHCN. Op zaterdag 14 oktober jl. waren de ras examens van de Raad van Beheer, voor de opleiding tot keurmeester voor het ras de Drentsche Patrijshond. Programma Jachtdag 14 oktober 2017 geplaatst 09 okt 2017 door DPHCN.
Drentsche Patrijshond Honden Page.
Met de jacht hebben de Drentse boeren hun karige inkomen aangevuld.Het is de combinatie van de bovenstaande eigenschappen die de drentsche patrijshond makt tot wie hij is.De werkeigenschappen kunnen niet los van elkaar gezien worden. Door de eeuwenlange ontwikkeling als werkhond heeft de hond een aangeboren wil om te gehoorzamen.
vandrentenpassie: Home Drentsche Patrijshond.
Artikelen over fokken, gezondheid en gedrag. Welkom op deze website over mijn grootste passie mijn Drentsche Patrijshonden. Sinds 25 augustus 1991 ben ik in het bezit van Drentsche Patrijshonden. Op dat moment kwam Tessora van de Geuren in mijn leven, als puppy van 9 weken. Zij was mijn 1e kennismaking met de Drentsche Patrijshond.
Vind drentse patrijs in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Kijk ook eens bij onze andere advertenties voor nog veel meer waak hobby en autobordjes. Houten werpkist Honden Drentse Patrijs. Mooie houten werpkist voor een middelgrote hond. Was voor een drentse patrijs. Kist is gedemonteerd, makkelijk zelf in elkaar te zetten.
Drentsche Patrijshond Home.
De instandhouding en verbetering van de Nederlandse staande jachthond de Drentsche Patrijshond, haar karakter, jachteigenschappen en verschijning, als omschreven in de rasstandaard. Het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van de tot het ras behorende honden. Het bevorderen van het contact tussen fokkers, jagers en liefhebbers van Drentsche Patrijshonden. Dit werk van de Vereniging Drentsche Patrijshond valt onder.:
Drentsche Patrijshond Pedigree.
Overweg kunnen met andere huisdieren. Met andere huisdieren is de Drentsche Patrijshond niet bijzonder moeilijk, over het algemeen kan het prima als beide dieren maar van jongs af aan aan elkaar gewend raken en als ze nooit alleen gelaten worden samen.

Contacteer ons