Meer resultaten voor groenendaeler

groenendaeler
De groenendaeler Tallsay.com.
Een prachtige hond, een Belgische Herder. Hieronder vertel ik een stukje over de Groenendaeler in het algemeen en onze ervaringen met onze pup Tess. De Groenendaeler, één van de kenmerken van de Belgische Herder. Het is een energieke hond, die veel beweging nodig heeft.
e-sigaret
Groenendaeler Wikipedia.
De groenendaeler, ook groenendaler gespeld, is een van de Belgische herders. Hij is naar Groenendaal in de Belgische gemeente Hoeilaart bij Brussel vernoemd. Zoals alle Belgische herders wordt hij als bescherm en gezinshond gebruikt. De kleur van de groenendaeler is altijd zwart.
stofzuiger
Hondenrassen Groenendaeler.
van de Groenendaeler op youtube.com. Informatie over de Groenendaeler. De Groenendaeler, ook Groenendaler gespeld, is een van de Belgische herders. Hij is naar Groenendaal in de Belgische gemeente Hoeilaart bij Brussel vernoemd. Zoals alle Belgische herders wordt hij als bescherm en gezinshond gebruikt.
naambordje
licg.nl Belgische Herdershond.
Uit de verschillende gebruikshonden werd in eerste instantie een ras gefokt met drie verschillende vachtvarianten. Later werden dit vier verschillende variëteiten: de Groenendaeler, de Tervuerense Herder, de Laekense Herder en de Mechelse Herder. Ze hebben alle vier een andere vacht, maar verschillen ook wat in karakter.
Dokter
Groenendaeler.
Het is een intelligent en aanhankelijk ras en de Groenendaeler komt eigenlijk het beste tot zijn recht in een landelijke omgeving, maar kan zich ook goed aanpassen om in een woning te leven. Attent, alert, liefdevol en slim, de Groenendaeler eist een vaste socialisatie op jonge leeftijd.
akita
Groenendaeler rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De Groenendaeler is genoemd naar het Kasteel Groenendael in het Zonienwoud ten zuiden van Brussel. Uit de gemeenschappelijke voorouders van alle Belgische Herdershonden, de Picard d'Uccle, werd uit een nest met de zwarte, langharige teef Petite de Groenendaeler gefokt. Hij werd gebruikt als veehoeder en waakhond.
Groenendaeler.
In tegenstelling tot de andere drie Belgische Herders, is de Groenendaeler niet vernoemd naar een Belgische woonplaats maar vernoemd naar een Belgisch kasteel. De Tervuerense Herder en Groenendaeler zijn qua karakter en temperament over het algemeen gelijk. De hond is in het verleden gebruikt als diensthond.
Groenendaelers.
De Groenendaeler is n van de variteiten van de Belgische Herdershond. Het is een energieke hond, die veel beweging nodig heeft. Hij is erg baasgericht en wil graag voor hem werken. De Groenendaeler is uitermate geschikt voor alle soorten hondensporten, zoals GG, behendigheid, flyball, UV, etc.
Groenendaeler De Nieuwe Hond Puppy en Hondencentrum.
De Groenendaeler heeft niet zo veel vachtverzorging nodig. Vaak wordt het zelfs afgeraden om de Groenendaeler veel te borstelen, omdat al te grondig borstelen de ondervacht kan beschadigen. In de verharingsperiode kan de Groenendaeler met een grove kam geborsteld worden, zodat de losgekomen vacht verwijderd wordt.
Groenendaeler Honden Page.
De Groenendaeler Jules" verwierf in deze periode een tiental eerste prijzen bij africhtings wedstrijden en was vier jaar na mekaar de kampioen bij de Internationale Africhtingskampioen schappen te Parijs 1908-1911 De eerste en tweede wereldoorlog waren rampen voor de Belgische herders.
Groenendaeler GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Groenendaeler. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.

Contacteer ons