Zoeken naar honde rassen

honde rassen
Hondenrassen Encyclopedie GEKop Honden.
FCI groep 2 pinschers en schnauzers molossers en Zwitserse sennenhonden. FCI groep 3 terriërs. FCI groep 4 dashonden. FCI groep 5 spitsen en oertypes. FCI groep 6 lopende honden zweethonden en verwante rassen. FCI groep 7 staande honden. FCI groep 8 retrievers spaniels en waterhonden. FCI groep 9 gezelschapshonden. FCI groep 10 windhonden. De hondenrassen-encyclopedie van GEKop bevat meer dan 260 hondenrassen met foto en informatie. In deze informatie wordt het betreffende hondenras helemaal omschreven. Hier komen niet alleen de uiterlijke kenmerken aan bod zoals hoogte vacht lichaamsbouw etc. maar ook de sociale aanleg het karakter de verzorging belangrijke elementen voor de opvoeding en voor welke tak van sport het ras geschikt is.
e-sigaret
Hondenrassen Volledig overzicht van alle honderassen.
Volledig overzicht van alle honderassen.
inbouw koelkast
Hondenrassen Alle hondenrassen.
De molosser kwam met de Romei. Molosser De boxer behoort tot de dogachtigen. De boxer is verwant met de vele rassen die zich ontwikkelden uit de Molossian Hound een oud-griekse waak vecht en herdershond. Van Griekenland naar Rome en zo verder in Europa. In Duitsland werd deze Molossian. Molosser Geschiedenis De bullmastiff wordt sinds de 19de eeuw in Groot-Brittannië gefokt. Hij ontstond uit een kruising tussen een mastiff en de Engelse buldog en werd als beschermhond van de jachtopziener gefokt. Hij is iets kleiner dan de mastiff en ontw. Molosser Geschiedenis De oorsprong van de Cane corso is onbekend.
naambord
Hondenrassen overzicht van alle hondenrassen HondenPage.
Anglo Français de petite vénerie. Basset bleu de Gascogne. Basset Fauve de Bretagne. Black and Tan Coonhound.
makelaars
Hondenrassen.net Bekijk alle verschillende hondenrassen op één website!
Op hondenrassen.net vind u namelijk informatie over alle hondensoorten. Veel mensen die nooit een hond hebben gehad hebben geen enkel idee welke hondenrassen er allemaal zijn. Er zijn honderden hondensoorten in Nederland. Daarin zijn veel rassen erg bekend zoals bijvoorbeeld de labrador herdershond en de golden retiever maar er zijn ook veel minder bekende honden. Meer informatie Labrador retriever. Meer informatie Duitse herder. Meer informatie Golden Retriever. Meer informatie Berner sennen. Meer informatie Cavalier King Charles-spaniël. Meer informatie Engelse bulldog.
magnum
Bekijk alle hondenrassen Pedigree.
PEDIGREE maakt het kiezen van de juiste hond of puppy gemakkelijker. Gebruik de zoekmachine om te kijken welk hondenras het beste bij jou past.
Alle hondenrassen op een rij.
Alle hondenrassen op een rij. Er zijn wel meer dan 300 verschillende hondenrassen. Op deze pagina vind je een overzicht van al deze rassen. Om het zoeken te vergemakkelijken hebben we de rassen op verschillende manieren ingedeeld. Je kunt ook naar een alfabetisch overzicht van alle rassen. FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. FCI groep 2 Pinschers Schnauzers Molossers en Sennenhonden. FCI groep 3 Terriers. FCI groep 4 Dashonden.
Rassen Honden Hondenrassen.
Sectie Windhonden met bevedering of lange vacht. Sectie Voorlopig erkende rassen. Sectie Niet erkende rassen. Algemeen beeld Raskenmerken Het zijn kleine honden ze staan niet zo hoog op de poten en ze hebben staande oren. De staart wordt naar beneden gedragen en de kleur van de vacht is vaak zandkleurig. De honden zijn best krachtig gebouwd en vinden het. Algemeen beeld Raskenmerken Dit ras is erg goed van vertrouwen en aanhankelijk naar de baas toe. Ze zijn gek op de baas en doen graag dingen samen.
Hondenrassen Hondencentrum.
Hier vind je de top 100 met populairste hondenrassen

Contacteer ons