Zoeken naar ierse water spaniel

ierse water spaniel
Ierse Water Spaniël Pedigree BE.
De Ierse Waterspaniël werd in Ierland ontwikkeld uit twee verschillende soorten de Southern County Water Spaniël en de Northern County Water Spaniël. Deze waren verschillend van kleur en grootte, hoewel de Ierse Water Spaniël van nu meer op het zuidelijke type lijkt.
gc horloge
Ierse Water Spaniel.
Met zijn 59 cm de grootste van de negen speciaal voor de jacht gefokte Spaniel-rassen, die ook wat uiterlijk en karakter betreft weinig overeenkomst met hen vertoont. Volgens enkele historici zouden er oorspronkelijk twee soorten Ierse Water Spaniels hebben bestaan: de Noord-Ierse, die inmiddels is uitgestorven, en de Zuid-Ierse, waar onze huidige Ierse Water Spaniel van afstamt.
lening aanvragen
Ierse Water Spaniel Vereniging Nederland.
Er is geen duidelijk bewijs betreffende de voorvaders van de Ierse Water Spaniel, behalve zijn meest merkwaardige attribuut: de rattenstaart. Een dergelijke staart komt bij geen enkele vergelijkbare hond voor en maakt het aannemelijk dat het moderne rasbeeld terug gaat op een van oorsprong Ierse voorvader.
krediet
Ierse waterspaniël Wikipedia.
Vereniging Ierse water spaniel. FCI groep 8: retrievers en waterhonden. Amerikaanse cockerspaniël Amerikaanse waterspaniël Barbet Chesapeake Bayretriever Clumberspaniël Curly coated retriever Duitse wachtelhond Engelse cockerspaniël Engelse springerspaniël Fieldspaniël Flatcoated retriever Golden retriever Ierse waterspaniël Kooikerhondje Labrador retriever Lagotto romagnolo Nova Scotia duck tolling retriever Perro de agua español Portugese waterhond Sussex-spaniël Welshe springerspaniël Wetterhoun.
Lees meer over de Ierse Water Spaniël van de kennel of the Stokkem Ferry.
Ierse Water Spaniël. Ierse Water Spaniel. Dekjam Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2014 0612.: De Ierse Water Spaniël is van oorsprong een jachthond, die vooral gebruikt wordt voor de jacht op waterwild, maar ook als retriever is hij geschikt. Hij is de grootste spaniël, hij valt niet alleen door zijn schofthoogte uit de toon 56-59 cm.
Ierse waterspaniël Hondencentrum.
Algemeen voorkomen: De Ierse Waterspaniel ofwel Irish Water Spaniel, de grootste van alle Spaniels, heeft een oude afstamming. Perzische manuscripten uit 4000 voor Christus geven de aanwezigheid van Water Honden in Ierland aan. In juridische documenten uit het Christelijk tijdperk worden Ierse Spaniels specifiek genoemd.
Ierse Water Spaniel HLN.
Ierse Water Spaniel. Met deze huisdieren word je wél de dikste vriendjes. Fit Gezond Wie wordt er nu niet blij van een hond of kat die je bij thuiskomst enthousiast staat op te wachten? Die schattige kopjes kunnen steevast op een.
Ierse Water Spaniel Vereniging Nederland.
Veelal zal de Ier de andere dieren uitdagen om lekker te stoeien. Een Ierse Water Spaniel vraagt een baas die gezag over hem heeft en die voldoende tijd aan hem kan besteden zodat hij zich zo veel mogelijk kan ontwikkelen.
Ierse Water Spaniel informatie over de Ierse Water Spaniel Royal Canin.
Een goede fokker of kennel is het startpunt bij het kopen van een pup. Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Ierse Water Spaniel fokker of kennel. Heb je al een Ierse Water Spaniel pup in huis.

Contacteer ons