Zoeken naar duits hondenras

duits hondenras
Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Onderstaand een uitgebreid overzicht van alle hondenrassen. Heb je aanvullingen, vragen of opmerkingen bezoek dan ons forum. Op het hondenforum kun je vragen stellen, opmerkingen plaatsen en informatie toevoegen welke wij dan weer kunnen opnemen in de ras omschrijving.
vlaamskrediethuis.be
Duitse brak Rassen Honden Hondenrassen.
De honden zijn geschikt als jachthond, maar ze zijn ook echte gezelschapshonden. De honden hebben veel beweging nodig want de jachtdrift zit er echt in, daarnaast zijn de honden geen stadshonden, dit komt vanwege de hoeveelheid beweging die zij nodig hebben.
taxi-arnhem-veluwe.nl
Alle hondenrassen op een rij.
Alle hondenrassen op een rij. Alle hondenrassen op een rij. Er zijn wel meer dan 300 verschillende hondenrassen. Op deze pagina vind je een overzicht van al deze rassen. Om het zoeken te vergemakkelijken, hebben we de rassen op verschillende manieren ingedeeld.:
Fishing
Duitse Spitz Hondencentrum.
Algemeen voorkomen: De 5 verschillende variëteiten van dit ras zijn: Dwergspitz / Pomeranian, Kleine Spitz, Middenslag Spitz, Grote Spitz en Wolfspitz / Keeshond. Duitse Spitzen zijn nakomelingen van Turfhonden Canis" familiaris palustrus Rütimeyer" uit het Steentijdperk en de latere Paalwoningspitzen" en zijn het oudste hondenras uit Midden-Europa.
Duitse dog Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. De Duitse dog is een hond die hoort bij de dogachtigen. Het is een kalme maar ook erg lieve hond, de Duitse dog is erg op zijn baas gericht.
Lijst van hondenrassen Wikipedia.
Een eventuele verdere verdeling van een erkend ras in variëteitsgroepen is inspringend opgenomen. Als er variëteitsgroepen gedefinieerd zijn, mag meestal alleen met honden van dezelfde groep gefokt worden. In feite neemt de variëteitsgroep dan de plaats van het hondenras in.
hondenras Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: hondenras EN hondenras ES hondenras FR. Definities op Encyclo.nl: HONDENRAS 1x. Vertalingen hondenras NLDE. Voorbeeldzinnen met hondenras.
Hondenrassen Alle hondenrassen.
Herdershond De Hollandse Herder is een Nederlands hondenras, dat al in de 19e eeuw op honderden landschapsschilderijen, gravures en prentbriefkaarten te zien was. In vroegere eeuwen had men op het platteland bij de boeren en herders een veelzijdige hond nodig, d.
Deze 25 hondenrassen zijn het gevaarlijkst en het meest agressief.
De husky is wellicht het oudste hondenras dat bestaat. En het feit dat hij zo hoog in het lijstje staat is niet echt zn eigen schuld, want in de juiste habitat zijn ze wel iets agressiever dan de gemiddelde hond maar niet echt veel blijkt uit studies.

Contacteer ons