Zoeken naar franse honden

franse honden
Bekijk alle hondenrassen Pedigree.
Reset Zoek honden. Bekijk alle hondenrassen. Niet alleen de grootte van hondenrassen zorgt dat honden er in alle soorten en maten zijn, ook in hun karakters zijn er grote verschillen. Daarom kan het kiezen van de juiste hond een moeilijke beslissing zijn.
sigaret
Rashond Beauceron: een Franse herder Dier en Natuur: Huisdieren.
In Frankrijk worden deze honden nog steeds gebruikt als politie en herdershond. Samen met de Briard behoort de Beauceron tot de Franse Herder. De Beaucerons stammen af van de honden die in de 19e eeuw gebruikt werden door de boeren en buitenlui in de streek ten zuiden van Parijs.
makelaardij groningen
Hond.nl Alles over honden Een hond als huisdier.
wasmachine
Hondenrassen Volledig overzicht van alle honderassen.
Leuke foto's' van uw persoonlijke honden die je graag ziet verschijnen op de website, mag je ons mailen vergeet het ras niet te vernoemen, opgelet niet alle foto's' zijn bruikbaar, deze worden eventueel verknipt en aangepast aan de vorm van de teksten.
dokter brown fles
Informatie over wetten en invoerregels voor honden bij een vakantie in Frankrijk DogsIncluded.
Een forse toename van ongelukken, die des te ernstiger zijn omdat ze voortkomen uit beten veroorzaakt door honden met een lichaamsbouw die hen geschikt maakt voor aanval, waak of verdediging, heeft de Franse wetgever ertoe gebracht om twee hondencategorieën te definiëren.
Hondenrassen Alle hondenrassen.
Grote brak De Bloedhond is een hondenras dat afkomstig is uit België, waar Sint Hubertus een hele meute van deze soort honden hield St. Door zijn edele uiterlijk en bijzondere kwaliteiten als speurhond was het ras geliefd bij de Franse koning.
De Fauve Basset Fauve de Bretagne.
De Franse Club du Fauve de Bretagne acht deze hond minder geschikt als huishond. De hond wordt gebruikt voor de jacht op wildzwijn en wordt gehouden in meutes. De Basset is in Frankrijk een populaire jachthond geworden. Een jager heeft er meestal twee of drie. Met een kleine meute wordt vooral op konijn en haas gejaagd, maar ook fazant, vos en wild zwijn behoren tot hun prooi. De meute zoekt het wild op geeft luid blaft en drijft het wild naar de jager. De selectie door de jagers is streng. Hierdoor ontstond een sterke, levendige hond die doet wat er van hem verwacht wordt, maar ook eigen initiatief vertoont. De Fauve in Nederland. Zanden Kip liet de eerste Fauves op een tentoonstelling in Nederland zien. Ongetwijfeld zijn er ook al eerder Basset Fauves vanuit Frankrijk meegenomen naar Nederland, maar deze zijn waarschijnlijk niet ingeschreven geweest in het Nederlands Honden Stamboek dus ook niet te traceren.
Rasgroep 7: Staande Honden Rassen Honden Hondenrassen.
De poedel pointer is een hond die hoort bij de staande jachthonden, de spaniels en de retrievers. Het zijn erg actieve honden, daarnaast hebben de honden ook vele energie en zij zijn erg meegaand. De honden worden gemiddeld 12 tot 14 jaar oud en.
Landeninformatie voor honden die in Frankrijk op vakantie gaan DogsIncluded.
Franse honden zijn niet echte loslopers. Welke mogelijkheden je treft, hangt af van waar je bent. Iedere gemeente mag eigen regels opstellen voor loslopende honden. Veel Fransen houden hun hond aan de lijn. Want traditioneel gezien waren honden in bosrijke gebieden jachthonden of waakhonden en daar zijn mensen bang voor.

Contacteer ons