Op zoek naar franse hondenras?

franse hondenras
Bekijk alle hondenrassen Pedigree.
Bekijk hieronder een overzicht van hondenrassen met elk hun eigen grootte en karaktereigenschappen. Of maak links een voorselectie in de zoekmachine, bijvoorbeeld door te kiezen klein, middelgroot of groot, en kijk vervolgens welk hondenras voor jou geschikt is. Berghond van de Maremmen.
e-sigaret
Hondenrassen Volledig overzicht van alle honderassen.
Leuke foto's' van uw persoonlijke honden die je graag ziet verschijnen op de website, mag je ons mailen vergeet het ras niet te vernoemen, opgelet niet alle foto's' zijn bruikbaar, deze worden eventueel verknipt en aangepast aan de vorm van de teksten. Zie je uw lievelingsras er niet tussen staan, niet wanhopen, we zetten elke dag minstens één nieuw hondenras online.
makelaar amsterdam
Rassen Honden Hondenrassen.
Het zijn erg grote honden en ze hebben een pittige uitstraling. Veel mensen zijn bang als zij dit ras zien lopen, maar het zijn honden die goed met andere honden en kinderen. De Alaska Malamute is een hond voor je als je zelf ook veel van bewegen houdt.
makelaardij amsterdam
Hond.nl Alles over honden Een hond als huisdier.
siemens
De Fauve Basset Fauve de Bretagne.
De dochter van Lodewijk XI, Anne de Beaujeu, bezat al een Fauveteef waaruit de beroemde lijn jachthonden, Bauds" genaamd, ontstond. De Griffon Fauve bestaat nog steeds. De Franse Club du Fauve de Bretagne acht deze hond minder geschikt als huishond.
philips avent fles
Hondenrassen Alle hondenrassen.
Grote brak De Bloedhond is een hondenras dat afkomstig is uit België, waar Sint Hubertus een hele meute van deze soort honden hield St. Door zijn edele uiterlijk en bijzondere kwaliteiten als speurhond was het ras geliefd bij de Franse koning.
Deze 25 hondenrassen zijn het gevaarlijkst en het meest agressief.
De husky is wellicht het oudste hondenras dat bestaat. En het feit dat hij zo hoog in het lijstje staat is niet echt zn eigen schuld, want in de juiste habitat zijn ze wel iets agressiever dan de gemiddelde hond maar niet echt veel blijkt uit studies.
Lijst van hondenrassen Wikipedia.
Een eventuele verdere verdeling van een erkend ras in variëteitsgroepen is inspringend opgenomen. Als er variëteitsgroepen gedefinieerd zijn, mag meestal alleen met honden van dezelfde groep gefokt worden. In feite neemt de variëteitsgroep dan de plaats van het hondenras in.
Rashond Beauceron: een Franse herder Dier en Natuur: Huisdieren.
Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Franse herdershond: De Briard De briard is, samen met de beauceron, een Franse herder. Het zijn echte werkhonden, oorspronkelijk gehouden om het vee t. Wat kost een rashond? Een hond is een rashond als deze staat ingeschreven in het stamboom van het betreffende hondenras.

Contacteer ons