Zoeken naar japanse spits

japanse spits
Japanse Spits OMyDog.
Alle fokkers van dit ras. De Japanse Spits is afkomstig uit Japan en stamt waarschijnlijk af van de Grote Witte Keeshond. De Japanse Spits wordt vanouds als gezelschapshond gehouden en doet het vandaag ook goed in verschillende takken van de hondensport.
sigaret
Japanse Spits informatie over de Japanse Spits Royal Canin.
Rasbeschrijving Japanse Spits. De Japanse Spits is waarschijnlijk niet verwant aan de Amerikaanse Dwergeskimo hond. Sommige deskundigen denken dat hij verwant is aan de Samojeed, maar de meeste denken dat de Japanse Spits afstamt van de Grote Witte Duitse Keeshond.
droger
Japanse Spits De Nieuwe Hond Puppy en Hondencentrum.
Teven tussen de 24 en 32 centimeter. De Japanse Spits heeft een spitse snuit en een duidelijke stop. De kleine oren zijn driehoekig van vorm en worden rechtop, naar voren toe gericht gedragen De ogen zijn amandelvormig en iets schuin geplaatst.
naambord
Japanse Spits.
De b ovenvacht is wit, lang, recht uitstaand, kort op gezicht, oren, voorkant van de voorbenen, middenhand en voet. Ondervacht wit, kort, zacht en goed aanliggend. De schofthoogte van de Japanse Spits ligt tussen de 25 en 40 cm. Het gewicht is ongeveer 12 kilo.
difrax fles
www.japansespits.nl De plek om uw toekomstige trouwste nieuwe vriend te vinden!
Het ras Japanse spits. Dit ras staat er om bekend erg schoon te zijn. Net als katten wassen zij zichzelf grondig. Mede hierdoor is de typische hondengeur niet aanwezig. Ze zijn nieuwsgierig, loyaal en moedig en ze vinden het heerlijk om nieuwe dingen te leren.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Japanse spits Nederlands-Engels Woordenboek Glosbe.
japanse rode den. Japanse Rode Leger. Japanse spits in Engels. vertaling en definitie Japanse" spits, Nederlands-Engels woordenboek online. Voorbeeld zinnen met Japanse" spits, vertaalgeheugen. add example No translation memories found. Consider more lenient search: click button to let Glosbe search more freely.
Japanse spits Hondencentrum.
Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Japanse spits? Kijk dan op onze Japanse spits opvoeden pagina. De Japanse Spits reu 30-38 cm, de teef iets kleiner. Kleur: Bij de Japanse Spits is zuiver wit is de enige toegestane en voorkomende kleur.
Japanse spits Wikipedia.
Akita Amerikaanse akita Alaska-malamute Basenji Chowchow Cirneco dell'Etna' Eurasiër Faraohond Finse lappenhond Finse spits Groenlandse hond Hokkaido IJslandse hond Jämthund Japanse spits Kai Kanaänhond Karelische berenhond Keeshond Kishu Koreaanse jindohond Lapinporokoira Mexicaanse naakthond Noorse buhund Noorse elandhond Noorse lundehond Norrbottenspets Oost-Siberische laika Peruaanse naakthond Podenco canario Podenco ibicenco Podengo Português Russisch-Europese laika Samojeed Shiba Shikoku Siberische husky Taiwandog Thai ridgebackdog Västgötaspets Volpino italiano Westsiberische laika Zweedse lappenhond.
Puppyplaats.nl Japanse Spits pups aangeboden.
24 september 2017. Mooi 4 mnd oud teefje Japanse Spits. Dit is Vichy. Vichy is 4 maanden en ik heb haar zelf gefokt. Ze is een raszuivere Japanse Spits. Vichy heeft zelf geen stamboom. Haar moeder Paris heeft een buitenlands stamboom dat niet in Nederland wordt omgezet.
japanse spits Nederlandse Keeshonden Club. Facebook.
Japanse Spits of Nihon Supittsu. Typische Spits met weelderige witte vacht. Klein slag van een ouder Japans ras, waarvan tot 1935 alle grootten door elkaar werden gefokt. Sterke, harmonische en elegante verschijning.; toont de voor dit ras typische spirit en waardigheid.

Contacteer ons