Meer resultaten voor grote langharige hondenrassen

grote langharige hondenrassen
Rassen Honden Hondenrassen.
Het zijn erg grote honden en ze hebben een pittige uitstraling. Veel mensen zijn bang als zij dit ras zien lopen, maar het zijn honden die goed met andere honden en kinderen. De Alaska Malamute is een hond voor je als je zelf ook veel van bewegen houdt. Het is een geschikte hond die overal mee naar toe wil zodat hij zijn energie kwijt kan. Je kunt samen gaan hardlopen of samen een eind gaan fietsen. De hond is geschikt. Het ras Alpenländische Dachsbracke is gefokt in Oostenrijk, ze jagen voornamelijk op wilde zwijnen en op hazen. Ze kunnen echter ook op vossen gaan jagen. Dit ras wordt gezien als een robuuste gebruikshond. De honden worden als drijvende of als. De Amerikaanse foxhound is een hond die hoort bij de lopende honden. Het zijn gepassioneerde jachthonden, ze jagen graag op de vos, maar ze kunnen ook in meutes jagen op andere dieren. De reuen zijn gemiddeld 64 cm groot en de teefjes zijn wat. Hond en gezondheid. Opvoeding en gedrag. Herdershonden en veedrijvers. Pinschers en schnauzers. Keeshonden en oertypen. Lopende honden en zweethonden. Retrievers en Waterhonden. Hondenrassen.nl alle rechten voorbehouden. Toggle navigation Hondenrassen nl.
e-sigaret
Bekijk alle middelgrote hondenrassen Pedigree.
Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. Kort Gemiddeld Lang. Reset Zoek honden. Bekijk alle middelgrote hondenrassen. De meeste middelgrote rassen zijn echte allemansvrienden. Mede vanwege hun ideale grootte: niet te klein, niet te groot, maar precies goed voor de meeste mensen.
amsterdamse makelaars
Hondenrassen Alle hondenrassen.
Continentale Dwergspaniel De Russische Toy Terriër is een van de kleinste rassen ter wereld. De Toy Terriër heeft een kleine karakteristieke kop met grote ogen en driehoekige oren. Er zijn twee soorten Russische Toy Terriërs, een langharige, en een kortharige. Tibetaanse hondenrassen De Shih Tzu heeft een lieve aard en is een teder schoothondje, maar ook een levendige vriend.
vaatwasser
Sectie Herdershonden Rassen Honden Hondenrassen.
Algemeen beeld Raskenmerken Éen van de 4 variëteiten van de Belgische Herder.De Groenendaeler is een herdershond van gemiddelde grootte met een weelderige zwarte langharige vacht, die zich uitstrekt over het hele lichaam en wat korter is. De Hollandse Herder Langhaar is een intelligente, zelfstandig en trouwe gezinshond die somber in zijn uiterlijk voorkomen is.
dartpijlen 23 gram
44 Grote Hondenrassen Overzicht Hondenfun.nl.
Dat kan ook beide, want hij is sterk, intelligent, en vriendelijk. Zoals elke hond die leeft in een gezin is goede socialisatie essentieel bij een Doberman. Ditzelfde geldt voor kleine hondenrassen, maar als het fout gaat is de schade bij een grote hond vele malen groter!
Lijst van hondenrassen Wikipedia.
Deze hondenrassen worden verdeeld in een aantal typen. Zie ook de Alfabetische Lijst en Hondentypes inclusief historische rassen. Zie verder de lijst van FCI-nummers. 1 Rasgroep 1: Herdershonden en veedrijvers. 1.1 Sectie Herdershonden. 1.2 Sectie Veedrijvers. 2 Rasgroep 2: Pinschers, schnauzers, molossers en sennenhonden. 2.1 Sectie Pinschers en schnauzers. 2.2 Sectie Molossers en berghonden. 2.2.1 Subsectie Type mastiff. 2.2.2 Subsectie Type berghond. 2.3 Sectie Sennenhonden. 3 Rasgroep 3: Terriërs. 3.1 Sectie Grote en Middenslagterriërs.
Bekijk alle hondenrassen Pedigree.
Reset Zoek honden. Bekijk alle hondenrassen. Niet alleen de grootte van hondenrassen zorgt dat honden er in alle soorten en maten zijn, ook in hun karakters zijn er grote verschillen. Daarom kan het kiezen van de juiste hond een moeilijke beslissing zijn.
Hondenrassen groot Hondencentrum.
Groot 169 hondenrassen. Anglo-Français de petit vénerie. Bosanski ostrodlaki gonic barak. Braque du Bourbonnais. Braque Français type Gascogne. Braque Français type Pyrénées. Briquet griffon vendéen. Ca de bou Majorcaanse mastiff. Cão de Castro Laboreiro. Cão de fila de São Miguel. Catahoula Leopard Dog. Crnogorski planinski gonic Montenegrin Mountain Hound. Duitse staande hond draadhaar. Duitse staande hond langhaar. Duitse staande hond stekelhaar. Epagneul bleu de Picardie. Epagneul de Pont-Audemer. Erdélyi kopó Transsylvanische brak. Finse lappenhond Lapinkoira. Gammel Dansk Hønsehund. Griffon bleu de Gascogne. Grote Zwitserse sennenhond.

Contacteer ons