Meer resultaten voor grote zwarte hondenrassen

grote zwarte hondenrassen
Sectie Herdershonden Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Onderstaand een uitgebreid overzicht van alle hondenrassen. Heb je aanvullingen, vragen of opmerkingen bezoek dan ons forum. Op het hondenforum kun je vragen stellen, opmerkingen plaatsen en informatie toevoegen welke wij dan weer kunnen opnemen in de ras omschrijving. alle rassen in deze groep. Australian shepherd of Australische herder. Berghond van de Maremmen en Abruzzen of Maremma. Cão da Serra de Aires of Portugese herder. Ca de bestiar of Majorcaanse herder. Gos d'Atura' of Catalaanse herder. Hrvatski ovcar of Kroatische herder. Old English sheepdog of Bobtail. Polski owczarek nizinny of Poolse laaglandherder. Polski owczarek podhalanski of Tatrahond. Shetlandsheepdog of Sheltie. Slovenský cuvac of Cuvac. Zwitserse witte herder. Rasgroep 1: Herdershonden en veedrijvers. Rasgroep 2: Pinschers en schnauzers, molossers, berg en sennenhonden. Sectie Pinschers en schnauzers. Sectie Molossers en berghonden. Subsectie Type mastiff. Subsectie Type berghond. Rasgroep 3: Terriërs. Sectie Grote en middenslagterriërs.
sigaretten
Rassen Honden Hondenrassen.
Het zijn erg grote honden en ze hebben een pittige uitstraling. Veel mensen zijn bang als zij dit ras zien lopen, maar het zijn honden die goed met andere honden en kinderen. De Alaska Malamute is een hond voor je als je zelf ook veel van bewegen houdt. Het is een geschikte hond die overal mee naar toe wil zodat hij zijn energie kwijt kan. Je kunt samen gaan hardlopen of samen een eind gaan fietsen. De hond is geschikt. Het ras Alpenländische Dachsbracke is gefokt in Oostenrijk, ze jagen voornamelijk op wilde zwijnen en op hazen. Ze kunnen echter ook op vossen gaan jagen. Dit ras wordt gezien als een robuuste gebruikshond. De honden worden als drijvende of als. De Amerikaanse foxhound is een hond die hoort bij de lopende honden. Het zijn gepassioneerde jachthonden, ze jagen graag op de vos, maar ze kunnen ook in meutes jagen op andere dieren. De reuen zijn gemiddeld 64 cm groot en de teefjes zijn wat. Hond en gezondheid. Opvoeding en gedrag. Herdershonden en veedrijvers. Pinschers en schnauzers. Keeshonden en oertypen. Lopende honden en zweethonden. Retrievers en Waterhonden. Hondenrassen.nl alle rechten voorbehouden. Toggle navigation Hondenrassen nl.
wasdrogers
44 Grote Hondenrassen Overzicht Hondenfun.nl.
ECT in de naam van de Landseer staat voor Europees Continentaal Type. De Landsheer heeft veel weg van de Newfoundlander, behalve de kleur dan natuurlijk, de Landsheer is wit met zwarte vlekken. Deze grote sterke hond werd onder andere gebruikt als trekdier en het redden van drenkelingen. Ze zijn dan ook gek op water! De Landsheer kan prima als huishond gehouden worden. Gewicht reu: 54 77 kg. Gewicht teef: 45 61 kg. foto: Kurre92 / wikicommons. De Leonberger is vernoemd naar het Duitse plaatsje Leonberger, hier ontstond het ras door een kruising van de Sint-bernard, Newfoundlander en Pyrenese berghond. Het zijn echte familiehonden. Gewicht reu: 60 70 kg. Gewicht teef: 50 60 kg. foto: Tim Dawson / Flickr. De Mastino napoletano is een van de oudste bekende hondenrassen.
dartpijlen 23 gram
Hondenrassen Alle hondenrassen.
Het leeuwtoilet heeft bijgedragen aan zijn naam, in het Frans. Tibetaanse hondenrassen Geschiedenis: Omdat de Lhasa Apso veel haar heeft over het gehele lichaam en de staart, die hoog over de rug wordt gedragen, ook veel beharing heeft, wordt hij ook wel de hond met de twee hoofden genoemd. De Lhasa Apso is een Oosters hondenras oorsp. Bichons en verwante rassen Geschiedenis: De Maltezer komt oorspronkelijk van het eiland Melita in de Adriatische Zee. Rond ongeveer 900 jaar voor Christus komen we de eerste Maltezers tegen, gekweekt uit een aantal inheemse rassen. De Maltezer op zich is dan weer de stamvader. Bichons en verwante rassen Het Markiesje is een zeer oud hondenras. Er zijn schilderijen uit de 17e en 18e eeuw bekend waarop afbeeldingen staan van kleine, zwarte, spioen-achtige hondjes die veel gelijkenis vertonen met het hedendaagse Markiesje.
manchetknopen
De 10 Grootste Honden rassen Alletop10lijstjes.
Controleer even in de volgende lijst of dit kleine beestje niet uitgroeit tot een gigantische hond De volgende hondenrassen staan bekend als de grootste die er zijn.: Deze grote van origine Japanse hond is voor het eerst gefokt in de jaren 1600. Oorspronkelijk voor honden gevechten en voor de jacht. De foto geeft een originele Akita, in Europa zien we voornamelijk de zwarte en bruine variant.
Bekijk alle grote hondenrassen Pedigree.
Reset Zoek honden. Bekijk alle grote hondenrassen. Als het om grootte gaat, spannen deze rassen echt de kroon. Grote honden zijn echter niet voor iedereen even geschikt. Ze vragen namelijk in alle opzichten nét wat meer van hun baasje Niet alleen meer ruimte in huis en in de auto, maar ook meer eten én meer kracht om ze in bedwang te houden.
De grootste hond ter wereld en Top 10 populairste grote hondenrassen MaxLuna.
of het karakter bij je past, je voldoende aandacht kan geven en bij grote honden letterlijk een passende leefomgeving kan bieden. De populairste erg grote hondenrassen. Mocht je een grote, lieve hond overwegen dan zijn dit de 10 meest populaire grote hondenrassen.:
Bekijk alle hondenrassen Pedigree.
Reset Zoek honden. Bekijk alle hondenrassen. Niet alleen de grootte van hondenrassen zorgt dat honden er in alle soorten en maten zijn, ook in hun karakters zijn er grote verschillen. Daarom kan het kiezen van de juiste hond een moeilijke beslissing zijn.
Lijst van hondenrassen Wikipedia.
Deze hondenrassen worden verdeeld in een aantal typen. Zie ook de Alfabetische Lijst en Hondentypes inclusief historische rassen. Zie verder de lijst van FCI-nummers. 1 Rasgroep 1: Herdershonden en veedrijvers. 1.1 Sectie Herdershonden. 1.2 Sectie Veedrijvers. 2 Rasgroep 2: Pinschers, schnauzers, molossers en sennenhonden. 2.1 Sectie Pinschers en schnauzers. 2.2 Sectie Molossers en berghonden. 2.2.1 Subsectie Type mastiff. 2.2.2 Subsectie Type berghond. 2.3 Sectie Sennenhonden. 3 Rasgroep 3: Terriërs. 3.1 Sectie Grote en Middenslagterriërs.

Contacteer ons