Meer resultaten voor hondenrassen groot langharig

hondenrassen groot langharig
44 Grote Hondenrassen Overzicht Hondenfun.nl.
44 Grote Hondenrassen. 44 Grote Hondenrassen. Groot, Groter, Grootst! Er staan op internet vele lijstje over de grootste hondenrassen. Maar per ras verschilt het gewicht nogal. Het verschil tussen teefje en reuen is vaak groot, maar ook tussen de reuen onderling bij één hondenras kan het gewicht flink verschillen net zoals dat bij mensen het geval is.
sigaret
Hondenrassen Alle hondenrassen.
Kortharige windhonden De azawakh is een hondenras dat afkomstig is uit Afrika, met name Mali. Het is een jachthond zichtjager op groot en klein wild. Uiterlijk: Een volwassen reu heeft een schouderhoogte van 64 tot 72 centimeter, een volwassen teef blijft iets klein. Langharige windhonden Barzoi of borzoi van het Russisch borzoj is een oud Russisch hondenras, behorende tot de windhonden. Hij is hoogbenig en langharig. Verder heeft hij een lang, smal hoofd, hangende, naar achteren gevouwen oren en een lange staart. Zijn kleur is wit. Kortharige windhonden De galgo español is afkomstig uit Spanje. Deze windhond is al honderden jaren raszuiver en waar oorspronkelijk vooral terug te vinden op boerderijen. Vroeger diende de hond als jachthond op o.a. hazen en wolven, tegenwoordig vaak als sportieve gezin. Kortharige windhonden Kenmerken: Een greyhound staat tussen de 68 en de 76 centimeter hoog; reuen meten tussen de 71 en de 76 centimeter en teven tussen de 68 en 71 centimeter. Vacht: De vacht van de greyhound is glad en kortharig, fijn van structuur, zacht, en ligt. Ruwharige windhonden Geschiedenis: De Ierse wolfshond is een hondenras dat afkomstig is uit Ierland en behoort tot de grootste hondenrassen ter wereld.
makelaar funda
Bekijk alle middelgrote hondenrassen Pedigree.
Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. Kort Gemiddeld Lang. Reset Zoek honden. Bekijk alle middelgrote hondenrassen. De meeste middelgrote rassen zijn echte allemansvrienden. Mede vanwege hun ideale grootte: niet te klein, niet te groot, maar precies goed voor de meeste mensen.
wasdroger
Rassen Honden Hondenrassen.
De reuen zijn gemiddeld 64 cm groot en de teefjes zijn wat. Hond en gezondheid. Opvoeding en gedrag. Herdershonden en veedrijvers. Pinschers en schnauzers. Keeshonden en oertypen. Lopende honden en zweethonden. Retrievers en Waterhonden. Hondenrassen.nl alle rechten voorbehouden. Toggle navigation Hondenrassen nl. Show je hond.
tupperware
Alle hondenrassen op een rij.
Alle hondenrassen op een rij. Alle hondenrassen op een rij. Er zijn wel meer dan 300 verschillende hondenrassen. Op deze pagina vind je een overzicht van al deze rassen. Om het zoeken te vergemakkelijken, hebben we de rassen op verschillende manieren ingedeeld.:
Bekijk alle hondenrassen Pedigree.
Bekijk hieronder een overzicht van hondenrassen met elk hun eigen grootte en karaktereigenschappen. Of maak links een voorselectie in de zoekmachine, bijvoorbeeld door te kiezen klein, middelgroot of groot, en kijk vervolgens welk hondenras voor jou geschikt is. Berghond van de Maremmen.
Lijst van hondenrassen Wikipedia.
In feite neemt de variëteitsgroep dan de plaats van het hondenras in. In totaal worden er 356 hondenrassen erkend door de FCI. Deze hondenrassen worden verdeeld in een aantal typen. Zie ook de Alfabetische Lijst en Hondentypes inclusief historische rassen.
Bekijk alle grote hondenrassen Pedigree.
Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. Kort Gemiddeld Lang. Reset Zoek honden. Bekijk alle grote hondenrassen. Als het om grootte gaat, spannen deze rassen echt de kroon. Grote honden zijn echter niet voor iedereen even geschikt.
Hondenrassen groot Hondencentrum.
Groot 169 hondenrassen. Anglo-Français de petit vénerie. Bosanski ostrodlaki gonic barak. Braque du Bourbonnais. Braque Français type Gascogne. Braque Français type Pyrénées. Briquet griffon vendéen. Ca de bou Majorcaanse mastiff. Cão de Castro Laboreiro. Cão de fila de São Miguel. Catahoula Leopard Dog. Crnogorski planinski gonic Montenegrin Mountain Hound. Duitse staande hond draadhaar. Duitse staande hond langhaar. Duitse staande hond stekelhaar.

Contacteer ons