Op zoek naar sneeuwhond ras?

sneeuwhond ras
HondenrassenHondenRassen Met Foto.
hondenrassen.
e-sigaret
Poolhonden WorldExplorer.
Karakter hij is alert en waardig vriendelijk tegen zijn bondgenoten maar is over het algemeen afstandelijk en onafhankelijk. Hij geniet van menselijk gezelschap en is zeer trouw. Hij hecht zich echter maar aan n persoon. Kenmerken zeldzaam ras poolhond bestand tegen alle weertypen veel beweging nodig. Hoogte 53-66 cm gewicht 29-40 kg. Karakter dit zijn trouwe en hard werkende sledehonden. Ook buitengewoon geschikt als beschermer. Ze hebben een sterke wil en moeten daarom al vroeg leren wie er de baas is. Kenmerken varianten langharig en kortharig klein wild jager ideale gezelschapshond poolhond goede waakhond speciale vachtverzorging nodig. Hoogte 48-51 cm gewicht 21-32 kg.
naambord
Hondenrassen Alle hondenrassen.
Hij was op de rattenjacht gespecialiseerd en werd ook in de bergbouw ingezet. Hoogbenige Terriërs De border terriër is een klein ruigharig ras in de terriërfamilie. Het ras is gefokt voor de vossenjacht op de grens tussen Engeland en Schotland. De hond is niet al te groot en kan zo makkelijk een vossenhol in komen. Dat is ook de reden waarom. Bullterriërs Herkomst De bulterriër is een hondenras dat een kruising is tussen de buldog en verschillende andere hondenrassen zoals de inmiddels uitgestorven white English terrier. Geschiedenis De bulterriër zoals die tegenwoordig bekend is is omstre.
browns
Hondenrassen overzicht van alle hondenrassen HondenPage.
Zoekmachine
Lijst alle hondenrassen ter wereld Hondenrassen.
Lijst alle hondenrassen ter wereld alfabetisch gerangschikt.
Sectie Sledehonden Rassen Honden Hondenrassen.
Heb je aanvullingen vragen of opmerkingen bezoek dan ons forum. Op het hondenforum kun je vragen stellen opmerkingen plaatsen en informatie toevoegen welke wij dan weer kunnen opnemen in de ras omschrijving. alle rassen in deze groep. Rasgroep 1 Herdershonden en veedrijvers. Rasgroep 2 Pinschers en schnauzers molossers berg en sennenhonden. Sectie Pinschers en schnauzers. Sectie Molossers en berghonden. Sectie Grote en middenslagterriërs. Sectie Terriërs van het type buldog. Sectie Terriërs van het type dwerghond. Rasgroep 5 Keeshonden en oertypen.
Ultieme winterhonden 8 sneeuw hondenrassen Tinki.nl.
Doordat het de beste sledehond van alle Poolrassen is is deze hond perfect voor in de sneeuw! 7 Alaskan Klee Kai. De Alaskan Klee Kai of de Mini Husky is een zeer zeldzaam ras dat veel van een dwerghusky wegheeft en speciaal om zijn uiterlijk is gefokt. De hond wordt vaak gebruikt als gezelschapshond dat is altijd al zo geweest. Daarnaast is hij een uitstekende waakhond. De hond bewaakt van nature zijn territorium. De Alaskan Klee Kai is zeker geen hond om hele dagen mee binnen te zitten. Het ras staat bekend om zijn enorme uithoudingsvermogen en vereist dan ook veel beweging. Trainen met de slee is ideaal. De Alaskan Klee Kai is dan ook geschikt voor in de winter en uiteraard voor plezier in de sneeuw!
Lijst van hondenrassen Wikipedia.
De FCI deelt de rassen in in tien rasgroepen. Niet door de FCI erkende rassen zijn daaronder in een aanvullende groep geplaatst. Een eventuele verdere verdeling van een erkend ras in variëteitsgroepen is inspringend opgenomen. Als er variëteitsgroepen gedefinieerd zijn mag meestal alleen met honden van dezelfde groep gefokt worden. In feite neemt de variëteitsgroep dan de plaats van het hondenras in. In totaal worden er 356 hondenrassen erkend door de FCI. Deze hondenrassen worden verdeeld in een aantal typen. Zie ook de Alfabetische Lijst en Hondentypes inclusief historische rassen. Zie verder de lijst van FCI-nummers. 1 Rasgroep 1 Herdershonden en veedrijvers. 2 Rasgroep 2 Pinschers schnauzers molossers en sennenhonden. 2.1 Sectie Pinschers en schnauzers.
Hondenrassen I t/m Z wikipedia HondenwereldHondenwereld.

Contacteer ons