Op zoek naar alle hondenrassen van a tot z met foto?

alle hondenrassen van a tot z met foto
Hondenrassen Encyclopedie GEKop Honden.
A A A. Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Welk ras past bij mij? Puppys en herplaatsingen. Fotos en videos. Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie. Je vindt alle hondenrassen op GEKop. FCI groep 1: herdershonden en veedrijvers. FCI groep 2: pinschers en schnauzers, molossers en Zwitserse sennenhonden. FCI groep 3: terriërs. FCI groep 4: dashonden. FCI groep 5: spitsen en oertypes. FCI groep 6: lopende honden, zweethonden en verwante rassen. FCI groep 7: staande honden. FCI groep 8: retrievers, spaniels en waterhonden. FCI groep 9: gezelschapshonden. FCI groep 10: windhonden. Niet erkende hondenrassen. De hondenrassen-encyclopedie van GEKop bevat meer dan 260 hondenrassen met foto en informatie.
sigaret
Hondenrassen Volledig overzicht van alle honderassen.
Lijst alle hondenrassen ter wereld. Teken verwijderen doe je NIET met zeep. Honden vaccineren is van levensbelang. Eerste kennismaking met de dierenarts. Hoe maak ik een puppy zindelijk. Lijst Belgische hondenrassen. Lijst hondenrassen erkend door de FCI. Hondenclubs in Belgie.
makelaar amsterdam
Alle hondenrassen op een rij.
Fokken met je hond. Generaties gezondheid online. Opleidingen en trainingen. Zoek een vereniging. Houden van honden. Alle hondenrassen op een rij. Alle hondenrassen op een rij. Er zijn wel meer dan 300 verschillende hondenrassen. Op deze pagina vind je een overzicht van al deze rassen.
makelaars bergen op zoom
Hondenrassen Alle hondenrassen.
Het ras is al heel oud, de geschiedenis van het ras gaat terug tot tenminste 1400 v.Chr. Zo is bekend dat de Ierse Wol. Kortharige windhonden Het Italiaans windhondje is een hondenras dat zijn naam dankt aan zijn populariteit tijdens de Italiaanse renaissance. Het kleine windhondje uit Italie, dat zijn weg vond doorheen de Europese vorstenhuizen, is echter niet afkomstig van Italie, maar. Langharige windhonden Geschiedenis: De saluki of Perzische windhond is afkomstig uit Iran, vroeger geheten Perzië. De rasnaam is afgeleid van de Arabische stad Saluk, die onder het zand is verdwenen. Saluki's' werden als jachthond gebruikt door verschillende nomadische. Kortharige windhonden De sloughi is een hondenras dat afkomstig is uit Marokko. Het is een jachthond, die onder meer gebruikt wordt bij de jacht op hazen. Daarnaast is het ras in gebruik als gezelschapshond. Een volwassen reu is ongeveer 69 centimeter hoog, een volwassen. Kortharige windhonden De whippets zijn aanhankelijk en aanhalig, intelligent, maar niet supergehoorzaam, vrolijk, vreedzaam, speels, onafhankelijk en soms waaks. Whippets zijn over het algemeen erg lief voor kinderen, maar de meeste zijn niet overmatig gesteld op vreemden. Alle niet FCI erkende hondenrassen.
haar doneren
Alle hondenrassen op een rij.
Dokter
Bekijk alle hondenrassen Pedigree.
Niet alleen de grootte van hondenrassen zorgt dat honden er in alle soorten en maten zijn, ook in hun karakters zijn er grote verschillen. Daarom kan het kiezen van de juiste hond een moeilijke beslissing zijn. Als je bijvoorbeeld in een hoge flat woont, wil je waarschijnlijk geen hyperactieve jachthond of werkhond. En andersom kan een groot en levendig gezin kan voor een schichtig schoothondje al snel te veel van het goede zijn. Bekijk hieronder een overzicht van hondenrassen met elk hun eigen grootte en karaktereigenschappen.
Honden Rashonden Rasbeschrijvingen Karakter rashond Alle rassen van A tot Z Startpunthonden.
Het vinden van een ras die past bij je levensstijl is de eerste en tevens belangrijkste stap naar een heerlijk leven samen met je hond. Doe de test. Verzorgen van je hond. Medicatie voor je huisdier. Onderzoeken bij je huisdier. Gratis vermelding van je kennel. Gratis vermelding herplaatsing. Gratis vermelding van je dierenartsenpraktijk. Gratis vermelding van je hondenschool. Deel jouw foto / video.
Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Onderstaand een uitgebreid overzicht van alle hondenrassen. Heb je aanvullingen, vragen of opmerkingen bezoek dan ons forum. Op het hondenforum kun je vragen stellen, opmerkingen plaatsen en informatie toevoegen welke wij dan weer kunnen opnemen in de ras omschrijving.
Rassen van A tot Z.
A B C D E F H H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. A Alaskan Malamute. Amerikaanse Pitbull Terrier. C Cao da Serra da Estrela. Cao de Castro Laboreiro. Cirneco Dell Etna. D Dalmatische Hond. E Engelse Bulldog. Engelse Springer Spaniel. F Field Spaniel. Flat Coated Retriever. I Ierse Setter. J Jack Russell Terrier. L Labrador Retriever. Nova Scotia Duck Tolling Retriever Toller. R Rafeiro do Alentejo. S Sabueso Espagnol. Y Yorkshire Terriër. Hier treft u een alfabetische lijst aan van rashonden. Deze lijst wordt bijna dagelijks met nieuwe rassen.

Contacteer ons