Zoeken naar hondenrassen middelgroot langharig

hondenrassen middelgroot langharig
Alle hondenrassen op een rij.
Alle hondenrassen op een rij. Alle hondenrassen op een rij. Er zijn wel meer dan 300 verschillende hondenrassen. Op deze pagina vind je een overzicht van al deze rassen. Om het zoeken te vergemakkelijken, hebben we de rassen op verschillende manieren ingedeeld.:
sigaret
Rassen Honden Hondenrassen.
Bekijk hier alle hondenrassen met uitgebreide omschrijving, leuke foto's' en vind fokkers en verenigingen. Onderstaand een uitgebreid overzicht van alle hondenrassen. Heb je aanvullingen, vragen of opmerkingen bezoek dan ons forum. Op het hondenforum kun je vragen stellen, opmerkingen plaatsen en informatie toevoegen welke wij dan weer kunnen opnemen in de ras omschrijving.
hotel hulst zeeland
Hondenrassen Alle hondenrassen.
Hij is hoogbenig en langharig. Verder heeft hij een lang, smal hoofd, hangende, naar achteren gevouwen oren en een lange staart. Zijn kleur is wit. Kortharige windhonden De galgo español is afkomstig uit Spanje. Deze windhond is al honderden jaren raszuiver en waar oorspronkelijk vooral terug te vinden op boerderijen. Vroeger diende de hond als jachthond op o.a. hazen en wolven, tegenwoordig vaak als sportieve gezin. Kortharige windhonden Kenmerken: Een greyhound staat tussen de 68 en de 76 centimeter hoog; reuen meten tussen de 71 en de 76 centimeter en teven tussen de 68 en 71 centimeter. Vacht: De vacht van de greyhound is glad en kortharig, fijn van structuur, zacht, en ligt. Ruwharige windhonden Geschiedenis: De Ierse wolfshond is een hondenras dat afkomstig is uit Ierland en behoort tot de grootste hondenrassen ter wereld.
kapper
Zoek de juiste hond.
Pekingees 15 cm 25 cm 2 kg 8 kg Veel Ja Foto Site toegang, vast. Teckel Kortharig 17 cm 25 cm 35, kg 9 kg Geen Ja Foto Site toegang, vast. Teckel Langharig 17 cm 25 cm 35, kg 9 kg Matig Ja Foto Site toegang, vast.
fles
Bekijk alle middelgrote hondenrassen Pedigree.
Reset Zoek honden. Bekijk alle middelgrote hondenrassen. De meeste middelgrote rassen zijn echte allemansvrienden. Mede vanwege hun ideale grootte: niet te klein, niet te groot, maar precies goed voor de meeste mensen. Qua karakter zijn ze vaak niet zo hyperactief als de meeste kleintjes en ook niet zo dominant aanwezig als de grotere.
44 Grote Hondenrassen Overzicht Hondenfun.nl.
De Ierse wolfshonden is een van de oudste hondenrassen, de geschiedenis van dit ras gaat zo ver terug als 1400 v. Van origine is het een jager op zicht, maar worden tegenwoordig vooral gebruikt als huishond. Ondanks hun grootte zijn het hele lieve honden die niks liever willen dan de hele dag met het gezin optrekken.
Bekijk alle hondenrassen Pedigree.
Bekijk hieronder een overzicht van hondenrassen met elk hun eigen grootte en karaktereigenschappen. Of maak links een voorselectie in de zoekmachine, bijvoorbeeld door te kiezen klein, middelgroot of groot, en kijk vervolgens welk hondenras voor jou geschikt is. Berghond van de Maremmen.
Lijst van hondenrassen Wikipedia.
In feite neemt de variëteitsgroep dan de plaats van het hondenras in. In totaal worden er 356 hondenrassen erkend door de FCI. Deze hondenrassen worden verdeeld in een aantal typen. Zie ook de Alfabetische Lijst en Hondentypes inclusief historische rassen.

Contacteer ons